OM OS

STØT LOKALSPORTEN.DK er en er en non-profit foreningsfund, som finansieres gennem private og virksomheder via salg af produkter, donationer og private bidrag.

Målet er 100% at hjælpe og støtte alle lokale sportsklubber, så børn og unge kan få de bedste muligheder og være med uanset niveau og handicap. Vi ønsker fra Støt lokalsporten at være et stærkt binde led og en sparringspartner mellem klubber, virksomheder, fonde og private, ALLE som ønsker at støtte foreningslivet i Danmark.


BROBYGGERE

Det er vores intention at samle foreninger og klubber på tværs af landet til fælles aktiviteter hen over året. Aktiviteter hvor "best practis" deles uagtet sportslige præferencer, og hvor foredragsholdere og eksperter byder ind med inspiration til fremtidens frivillige, udvikling af jeres klubber og foreninger, og bestyreslesarbejde i frivilige - såvel som professionelle organisationer. Vi vil kort sagt være bindeled og brobyggere mellem jer og jeres kollegaer på tværs af Danmark, og det kan vi kun blive, hvis vi skaber et interessant fællesskab sammen med jer, ud fra jeres ønsker og behov.

 

 

Vores team - STØTLOKALSPORTEN.DK


Hos Støt Lokalsporten arbejder vi hver dag på at være så effektive og omkostningsbevidste som overhovedet muligt. Det er vigtigt for os, at så mange penge som muligt kan gå direkte til foreninger og sportsklubber i Danmark. Det betyder, at vi hele tiden har fokus på at optimere vores sortiment, vores kampagner og vores systemer generelt.

 

 SÅDAN SER VORES ORGINATION UD:

  1. Administrationsafdeling
  2. Salgsafdeling / klubpleje
  3. Leverandør / Indkøb
  4. Marketing / Reklameafdeling

 

 

KONTAKT PERSONER

Find den person, du ønsker at tale med, herunder. Er du i tvivl, så ring på vores support på tlf: 41 93 95 14.

 

Oliver Andersen

Klubansvarlig og dagligleder

Mail: oliver@stotlokalsporten.dk

TLF: 41 93 95 29

Peter Bjødslev

Bestyrelsesformand og udviklingschef

Mail: peter@stotlokalsporten.dk 

TLF: 23 99 75 05