Hvem er vi

Støt lokalsporten.dk er en nonprofit FOND og en indsamlingsportal, som finansieres gennem private og virksomheder. Det sker via salg af produkter, donationer og private bidrag.

 

Det er vigtig at understrege at Støt Lokalsporten.dk er en nonprofit fond som har det ene formål, at indsamle penge til lokalsporten i Danmark. Det betyder at Støt Lokalsporten ikke har nogen interesse i at tjene penge til andre formål.

Støt lokalsporten bidrager til, at børn og unge i foreningslivet kan få bedre vilkår til deres sport og fritidsinteresser.
Dit bidrag har stor betydning for klubbens resurser – så alle kan være med uanset handikap, sportsinteresse
På hvert produkt kan du se hvor meget der går direkte til din klub.

 

VI HAR BRUG FOR DIN STØTTE
Dit økonomiske bidrag gør, at vi som klub og sportsforening kan tilbyde langt flere aktiviteter og bedre faciliteter, til klubbens medlemmer.
Vi håber, at du vil give et bidrag til din lokale sportsklub/forening, På forhånd TAK

Vores team

STØTLOKALSPORTEN.DK

Hos Støt Lokalsporten arbejder vi hver dag på at være så effektive og omkostningsbevidste som overhovedet muligt. Det er vigtigt for os, at så mange penge som muligt kan gå direkte til foreningerne og sportsklubberne i Danmark; det betyder, at vi hele tiden har fokus på at optimere vores web systemer så tingene bliver så automatiseret som overhovedet muligt.

 

 SÅDAN SER VORES ORGINATION UD:

  1. Administrationsafdeling
  2. Salgsafdeling / klubpleje
  3. Leverandør / Indkøb
  4. Marketing / Reklameafdeling
     

Dit bidrag har stor betydning for klubbens resurser – så alle kan være med uanset handicap, sportsinteresse
På hvert produkt kan du se hvor meget der går direkte til din klub.